• +46 8 764 66 10
  • mail@sveadiesel.se

ÖvrigtPiexon OC-produkter

Den unika JPX Jet Protector från Schweiziska Piexon är en revolution på marknaden för OC-produkter (pepparspray). Vanliga OC-sprayer är emulsioner som bildar en aerosol som påverkas av vind och lätt kontaminerar slutna utrymmen. I JPX Jet Protector består den aktiva substansen av en gelé som bildar en stråle när den trycks ut genom munstycket med hjälp av en pyroteknisk laddning. Därmed kan JPX Jet Protector användas på ett säkert sätt i kraftig vind och i slutna utrymmen utan risk för så kallad cross contamination.

Länk till Piexon.com
Länk till film från Piexon

Pohl Force knivar

Dietmar Pohl designade knivar för alla ledande tillverkare innan han bestämde sig för att starta sitt eget varumärke. Kännetecknande för Pohl Force är att knivarna är gjorda för professionell användning vilket ställer höga krav på material och konstruktion samt att samtliga modeller är designade för att kunna handhas med handskar.

Länk till Pohlforce.de

Uriel Första hjälpen

Uriel tillverkar bland annat första förband och kylförband. Silver Multi Bandage är speciellt framtaget för den besvärliga miljön som soldater verkar i. Bandaget kan användas som allt från ett stödförband till ett avsnörande förband. Förbandet har en fast kompress och en skjutbar samt en praktisk ficka för det som oftast behövs – ett par plåster.

Länk till Uriel.co.il
Länk till film från Uriel